Ventilatie

Ventilatie in woning en kantoor

Ongezonde lucht vind je niet enkel op drukke wegen: wanneer u uw woning niet voldoende verlucht, ademt u ongezonde lucht in.

Daarom is het erg belangrijk dat uw woning voorzien is van ventilatiesysteem van hoge kwaliteit. U vermindert hiermee aanzienlijk de kans op CO-vergiftiging en schimmelvorming op uw muren en plafonds.

Een ventilatiesysteem is trouwens onmisbaar wanneer u een passieve woning wilt creëren. Ventilatiesystemen zijn namelijk energiezuinig. Zorg voor een gezonde verluchting én verlaag uw energiegebruik!

Bij nieuwbouw is het bovendien wettelijk opgelegd dat een ventilatiesysteem wordt geïnstalleerd. Woont u in een oudere woning? Laat dan zeker nagaan of uw ventilatiesysteem nog adequaat is en voldoet aan de wettelijke ventilatie-eisen.

Cool-Art biedt verschillende types ventilatiesystemen aan van verschillende merken. Wij stellen u steeds de types voor, het is aan u om het merk en systeem te kiezen. Uiteraard staan wij u bij met het nodige advies, zodat u steeds een ventilatiesysteem in uw woning heeft dat het best voldoet aan de situatie.

Niet enkel woningen, ook kantoren moeten goed geventileerd worden. Hier brengen we namelijk een groot deel van ons tijd door. Een goede verluchting in het kantoor is dus onontbeerlijk!

Als experts in koeling en ventilatie zorgen wij met plezier voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van ventilatiesystemen, zowel bij particulieren als bedrijven!